zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita... (1 shlédnutí) (1) host
 | | |
|
Téma: zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita...
|
|
zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita... Před 3 rok, 7 měsíce
|
|
|
Pixbo Wallenstam - pojem, který ve florbalovém světě znamená sakra hodně, špičkový švédský tým, který patří mezi top týmy světa... Několika násobný vítěz nějvětšího turnaje světa Czech Open v nejprestižnější kategorii men elite...
kdyby mi někdo před pár lety řekl, že naše mužstvo bude hrát proti Pixbu, tak bych se mu vysmál do obličeje takovým způsobem, že by se nejradši zahrabal 3 metry pod zem a setrval tam následujících 5 let, ale dnes 11.7.2008 se to opravdu stalo...
pokud se čtenář nyní domnívá, že jde o žert, tak tomu tak není, ale neinformovaným jsem povinen vysvětlit, že se nejednalo o utkání kategorie mužů, které bych popravdě ani v současné době zažít nechtěl, protože by to byla taková rychta..... no radši ani nemyslet, ale jednalo se o zápas juniorek na právě probíhajícím Prague Games, kde soupeřem našich dívek byly stejně staré Švédky hájící barvy právě tohoto světověznámého oddílu, protože i Švédi mají pochopitelně mládežnické kategorie
nutno připomenout, že naše děvčata po velmi pěkných výkonech postoupily ze skupiny ze 2. místa do čtvrtfinále, kde na ně čekaly již zmíněné Švédky...
utkání se samozřejmě vyvíjelo podle papírových předpokladů a postup si celkem s přehledem zajistil náš soupeř, když na našich dívkách již byla vidět únava z předchozích utkání a tak nekladly soupeřkám přiliš velký odpor, ale pro mě, jakožto pamětníka začátku florbalu v Rokycanech je důležité, spíše neuvěřitelné a nesmírně cenné, že jsem byl svědkem utkání, při kterém bylo v kolonkách soupeřů uvedeno FBC Rokycany - Pixbo Wallenstam...
|
|
|
|
somebody stop me...
|
|
|
Re: zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita.. Před 3 rok, 7 měsíce
|
|
 ...co to je Pixbo?
|
|
pes
Gold Boarder
|
|
pes
|
|
|
Re: zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita.. Před 3 rok, 7 měsíce
|
|
...co to je Pixbo?
teda Šnébo ty jsi florbalovej neandrtálec...
|
|
|
|
somebody stop me...
|
|
|
|
|
|
Koukam Fero že si z toho nák nadšenej :-) ale dobrá podívaná ne?? :-)
|
|
|
|
|
|
|
Re: zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita... Před 3 rok, 7 měsíce
|
|
nadšenej? to je slabý slovo... popravdě řečeno mě ale Švédky trochu zklamaly, myslel jsem, že budou ještě lepší, sice předváděly pěknou kombinaci se zakončením ve slušné pozici, ale čekal jsem od nich více, ve druhé půlce utkání jsem se již více zaměřil na pány rozhodčí, protože chvílema na hřišti doslova "vládli" a já se musel smát... no jo no, na Slovensku je florbal stále ještě v plenkách....  D )
a taky jsem myslel, že budou hezčí a blonďatější, to v Rokycanech máme mnohem hezčí florbalistky...
|
|
|
|
somebody stop me...
|
|
|
Re: zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita... Před 3 rok, 7 měsíce
|
|
nadšenej? to je slabý slovo... popravdě řečeno mě ale Švédky trochu zklamaly, myslel jsem, že budou ještě lepší, sice předváděly pěknou kombinaci se zakončením ve slušné pozici, ale čekal jsem od nich více, ve druhé půlce utkání jsem se již více zaměřil na pány rozhodčí, protože chvílema na hřišti doslova "vládli" a já se musel smát... no jo no, na Slovensku je florbal stále ještě v plenkách.... D )
a taky jsem myslel, že budou hezčí a blonďatější, to v Rokycanech máme mnohem hezčí florbalistky...
no já nevim, mě se ty švédky zase celkem libily . . . je teda pravda, že naše holky sou hezčí
|
|
vlčááák
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Re: zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita.. Před 3 rok, 6 měsíce
|
|
...co to je Pixbo?
teda Šnébo ty jsi florbalovej neandrtálec...
Fero to jsem jen chtěl naznačit jak Rokycany tenhle velkoklub zastínily...samozřejmě s trochou dávky nadhledu.
|
|
pes
Gold Boarder
|
|
pes
|
|
|
Re: zdá se vám utkání FBC Rokycany-Pixbo Wallenstam jako utopie? to je realita.. Před 3 rok, 6 měsíce
|
|
aha, tak to sorry, to jsem nepobral.... já se neumím vyjadřovat v náznacích a slovních smyčkách jako mistra Joda...
PS: vzhledem k tomu, jaký jsi mlaďoch, tak mě napadlo, že snad neznáš Pixbo...
|
|
|
|
somebody stop me...
|
|
|
 | | |
|