FBC Sokol Rokycany

oficiální stránky florbalového oddílu

Přihlášení

Zapomenuté údaje?
Nemáte dosud profil? Chcete se registrovat?

Kdo je online

Žádný uživatel není přihlášen

Web

O webu

Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

nový způsob registrace a FIS
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 12
Téma: nový způsob registrace a FIS
nový způsob registrace a FIS Před 3 rok, 5 měsíce Karma: 0
Ahoj všem.
Jak sem si dneska všiml, pomalu ale jistě ste všichni dostali do svých schránek nové registrační karty do FIS. Prosím vzhledem ke komplikacím nikdo zatím nic nedělejte, resp. negenerujte si žádné platby apod. Už sem viděl, že radek Nosek a Tomáš Kalčík tam mají nějaké platby vygenerované a sem zvědav co s tim budou dělat. V pondělí 18.8.2008 uvedem na tomto fóru a na stránkách postup jak a co dělat. V zásadě to ale shrnou do několika bodů. Za všechny hráče (junioři, juniorky, muži A i B) uhradí oddíl reg.poplatky, které se promítnou do stanovení členského příspěvku (tedy nejspíš). Vygenerujeme hromadnou platbu, aby to nemuseli hráči posílat ze svého mi jim to potom dávat atd. Prostě by byl chaos. Bohužel nám to již výšše jmenovaní zhatili, ale co naplat. Příště to nechce být tak aktivní. Jinak co se týče ostatních (dorost, ml. a st.žáci) tam se bude platit za soupisku paušální poplatek. Takže kluci buďte tak hodní a zatím nic nedělejte. V pondělí se skutečně objeví úplně nové info z naší strany jak a co dělat. Prioritou bude však přihláška hráče do našeho oddílu a tak. Tak prosím vyčkejte. Děkuji a s pozdravem Jirka Vlček
vlčááák
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.

Re: nový způsob registrace a FIS Před 3 rok, 5 měsíce Karma: 1
tak mi v pátek stejně jako mnohým ostatním do schránky přišel dopis od ČFbU s novou členskou kartou tzv. FIS... po přečtení přiložených informací jsem vůbec nepochopil, k čemu to je dobré a přemýšlím, že snad napíšu na mail ČFbU, že se jedná o největší debilitu, s jakou jsem se za těch 10 let ve florbale setkal...

tato karta slouží jako doklad o členství v ČFbU... hm pěkný... ale nepamatuji se, že když jsem před lety hrál fotbal, tak bych byl zároveň člen ČMFS... jsem přece hráč, nikoliv funkcionář... nepodepisoval jsem žádnej papír, že bych někam vstupoval...

další věc: nevím teď přesně, kolik stála registrace hráče, ale měla platnost několik let, nyní budu muset za hráčskou licenci platit každý rok 300,- Kč, jinak nemůžu hrát (no jo, když chce Šuman coby prezident ČFbU jezdit v Superbu, tak na něj musí někde unie vzít...) a tímto se dostávám k dalšímu problému... registrační průkazy jsou již minulostí, takže když jako rozhodčí budu chtít zkontrolovat totožnost hráče podle občanky, tak ten mi klidně může ukázat vztyčený prostředníček, protože dle platných zákonů ČR nemá povinnost mi ji ukázat... nejsem policista...

díky členské kartě budu mít svoji osobní stránku na ČFbU... "po ničem jsem v životě netoužil více..."

další perlička.... novinka... pokud 1 rok nebudu hrát za svůj oddíl, tak ten na mě ztrácí nárok a já pak mohu přestoupit kam chci bez ohledu na svůj původní oddíl...

no jo no, to se zase pár hlav pomazaných někde sešlo, daly je dohromady a snažily se udělat reformy, které náš florbal posunou zase o něco kupředu, ale jestli podobným způsobem bude organozované i MS v prosinci, tak to bude ostuda...

takže abych to shrnul.. přišla mi plastová kartička, která mi je absolutně k ničemu, ačkoliv hraju už 10 let, tak se musím někde na netu zaregistrovat, aby se o mě vědělo a počítám s tím, že mi budou domů od ČFbU chodit reklamní letáky se vším možným, protože na toto zboží budu mít díky členské kartě slevu 5 %
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

Pokud jsem to dobře pochopil, mělo by se za oddíl platit 1500 kč bez ohledu na počet hráčů, takže to zase tak bolestné nebude. Já si to kvůli hostování zaplatím sám. Kartička je to hezká, na druhou stranu je potřeba přiznat, že se ČFBU snaží jít dál, na osobní stránce by měly být dlouhodobé stats hráče atd. - což není špatný nápad. Bohužel to něco stát bude :-( Jako všude, zase takový obnos to není.
martin
Administrátor
graphgraph

Re: nový způsob registrace a FIS Před 3 rok, 5 měsíce Karma: 0
1500,- je poplatek za celou soupisku, ale jen u mládežnických kategorií. U dospělých je, jak již Fero psal, poplatek 300,- za sezónu.
zelí
Administrátor
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 12/29

1500,- je poplatek za celou soupisku, ale jen u mládežnických kategorií. U dospělých je, jak již Fero psal, poplatek 300,- za sezónu.

Aha, nicmene v tom PDFku to bylo tak nejednoznacne napsane, ze mala sance zustavala :-)
martin
Administrátor
graphgraph

Ahoj všichni.
Takže věci se mají takto :

1) všichni naši hráči (myšleno hráči FbC Sokol Rokycany) nechť se přihlásí do FIS pomocí svého osobního čísla na plastové kartičce a hela v dopise. Vše Vám bylo zasláno poštou od ČFbU

2) budete také vyzváni ke změně hesla do systému. To samozřejmě proveďte a heslo si zapamatujte !

3) zkontrolujte si prosím svoji klubovou příslušnost a zadané osobní údaje. Pokud budete provádět nějaké opravy, prosím zašlete je i v emailové podobě na fbcrokycany@centrum.cz

Poznámka : pokude nebude mít někdo v systému FIS uvedenu klubovou přislušnost, ozve se mailem na fbcrokycany@centrum.cz , resp. pod odkazem :

http://www.cfbu.cz/redakcni_system/stat ... 20CFbU.doc

si stáhne, vytiskne a vyplní přihlášku do ČFBU. Vyplnit je třeba všechny povinné údaje, v sekci registace do oddílu uvedeme je třeba uvést tyto skutečnosti :
název oddílu : FbC Rokycany
číslo oddílu : 1640027

V sekci individuální hráčská licence nic prosím nevplňujte, to za Vás udělá oddíl a to včetně všech nutných plateb a tak.

Přihlášku se všemi podpisy doručte přímo mě, Karlovi Zelenkovi a nebo svému trenérovi. O všechno ostatní se již postará samotný oddíl.

Dále platí pořád to co bylo uvedeno v předchozím článku. Nepřiřazujte se na žádnou soupisku a neprovádějte generace plateb. To vše udělá hromadně přímo oddíl FbC Rokycany. Omezíme tak případné průtahy za platby ze strany hráčů apod. V mládežnických kategoríích se potom platí přímo za soupisku paušál.

Pokud někomu nedorazila členská karta ČFbU urychleně se ozve na mail fbcrokycany@centrum.cz a nebo na 731 446 487 nebo na 736 490 343 . Tato situace s nejvyšší pravděpodobností vznikla tím, že během posílání seznamu hráčů oddílu z naší strany na ČFbU ste byli neaktivní (nechodili na tréninky apod.) a tak nebyla k dohledání Vaše osobní adresa domů. Byla proto uvedena adresa oddílová. Kartičky tak přišli k nám na oddíl.

Jinak v případě jakéhokoliv dotazu nebo potřeby řešení nějakého individuálního problému s FIS se urychleně obracejte na fbcrokycany@centrum.cz nebo na 731 446 487 nebo na 736 490 343. Děkuji a s pozdravem Jiří Vlček
vlčááák
Platinum Boarder
graphgraph

no podle mě aby měl např. hráč pralesní ligy na oficiálních stránkách unie svoje dlouhodobé stats... to mi přijde naprosto zbytečné, kromě toho, že se tím budu moct chlubit svým známým, přemýšlím, k čemu to ještě bude užitečné... leda že by skauti extraligistů hledali v pralese kvalitní hráče na základě stats, ale to pochybuji

celé mi to přijde jako snaha jít kupředu společně s technologickým pokrokem a rozvojem IT technologií, ale jinak naprosto zbytečné, akorát to bude stát peníze
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

celé mi to přijde jako snaha jít kupředu společně s technologickým pokrokem a rozvojem IT technologií, ale jinak naprosto zbytečné, akorát to bude stát peníze

Tak o tom to celé je, kdyz ma hokej stats do pralesni ligy, florbaliste muzou taky. Nemluve o tom, ze tenhle soucasny system na cfbu je opravdu pralesni, pochybuju ze maji jeden system na spravu hracu a lig, tymu dohromady - proto to chteji dat dohromady, coy plne chapu - min lidskych prostredku, min nakladu v globale casem, bohuzel takovy system nebude stat 100k.
martin
Administrátor
graphgraph

Re: nový způsob registrace a FIS Před 3 rok, 5 měsíce Karma: 5
Co když mi ta kartička nepřišla? :-\ \
lenny
Gold Boarder
graphgraph
Proč Železná Sparta nerezaví? Protože od každýho dostane nátěr.

Tak předně si se měl obrátit na tel.č. 731 446 487 nebo na fbcrokycany@centrum.cz ! Jinak ve FISu seš zaregistrován a to i včetně klubové příslušnosti. Obálka Ti musela dojít na adresu Mládežníků 1115. S tím jak si se přestěhoval mohlo dojít ke kolizi. Ale dopis nebyl posílán doporučeně, takže ho určitě najdeš na své bývalé adrese. Pokud ho tedy někdo nezaslal zpět na unii. Doptej se bývalých spolubydlících a tak. Každopádně ihned po přihlášení do FISu si změn i svoji adresu bydliště. Ať se již podobný problém nevyskytuje. Díky a měj se JV
vlčááák
Platinum Boarder
graphgraph

NahoruStránka: 12

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack