"BEROUNKA 2010" (1 shlédnutí) (1) host
 | | |
|
Téma: "BEROUNKA 2010"
|
|
"BEROUNKA 2010" Před 1 rok, 8 měsíce
|
|
|
Ahoj,
kdo se chce vydat na odpočinkovou plavbu po BEROUNCE, ať potvrdí prostřednictvím fóra svoji účast.
Termín konání: Pár 16. - Ne 18. 7. 2010.
Vybavení vlastní.
Jste srdečně zváni.
ANČA
|
|
Anča
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Re:"BEROUNKA 2010" Před 1 rok, 7 měsíce
|
|
|
Promiň, ale v daný termín nemůžu. V sobotu 17.7. odjíždí děti na tábor do Lhoty pod Radčem, kde nebudu poprvé za posledních 15 let, tak se s nimi chci alespoň o víkendu pobavit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj, taktéž se nemohu účastnit této akce, jelikož toho času mám akci podobného typu ve Varech.
|
|
Miroo
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalcas
kalcas
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
tyvole po snad sedmi letech sem se dokopal k tomu abych si sprovoznil forum....ale nechci plácat mimo jen sem z toho měl radost... já jedu na sranda musí být sme lidi 
|
|
|
|
okycany 4ever
|
|
|
|
|
|
Ahoj,
takže na Berounku vyrazíme v pátek 16.7 od 17:00 hod od Sokolovny. Začínáme od dolanskémho mostu a pak se uvidí. Předpokládaný konec v neděli ve Skryjích. Zařiďte si tedy ve dvojicích loď, odvoz a ostatní věci.
Účast zatím slíbena: já, Pítrs, Kodlíci, Kanťák, Myšák, Štvánidlo, Toust, Leny - zatím nejistý je Jarda, Fero + snad je ještě někdo připojí. Doufám, že jsem na někoho nezapomněl.
ANČA
|
|
Anča
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Re: "BEROUNKA 2010" Před 1 rok, 7 měsíce
|
|
|
Je ještě někdo bez dvojice?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorry, ale na tu vodu nejedu
|
|
|
|
|
|
|
Re:"BEROUNKA 2010" Před 1 rok, 6 měsíce
|
|
|
Sorry, tak nakonec nemůžu. Udělal jsem si něco se zádama a nemůžu se ani hnout a navíc se dozvim až v pátek odpoledne, jestli nebudu muset v sobotu jet pryč. Tak se mějte hezky a užijte si to. Když budu v sobotu doma, tak se za váma přijedu v sobotu večer na chvíli podívat.
|
|
|
|
|
|
|
 | | |
|