FBC Sokol Rokycany

oficiální stránky florbalového oddílu

Přihlášení

Zapomenuté údaje?
Nemáte dosud profil? Chcete se registrovat?

Kdo je online

Žádný uživatel není přihlášen

Web

O webu

Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

Prágl
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 12
Téma: Prágl
Prágl Před 6 rok, 2 měsíce  
:arrow: Tak jsme se vrátili z té Prahy... Chtěl bych všem holkám strašně moc poděkovat za předvedenou hru.. I když se nepodařilo (bohužel, někdy se prostě střelecky nedaří :cry:) vyhrát, jeden bod také není špatný, že??? :lol: Kvůli takovým okamžikům jsem na Vás VŠECHNY PYŠNEJ :!: :!: :!: :!: :!: Teď nás čeká trocha dřiny na zimu, aby nám to play-off neuniklo :twisted:
Anonymous

Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.

Prágl Před 6 rok, 2 měsíce Karma: 0
Musím se Sakim jen a jen souhlasit. Výkon holek byl v obou utkáních velice pěkný a přestože jsme prohráli první zápas s Tatranem 3:0, Tatran se od poloviny zápasu jen a jen bránil a v poslední třetině se snad nedostali ani za půlku. Byli pod takovým tlakem, že si již ve třetí minutě poslední třetiny museli vzít time out, aby se dali psychicky trochu dohromady a do poslední minuty se klepali o výsledek. Druhý zápas byl také velmi pěkný a po kolektivním a bojovném výkonu jsme získali bod, přestože to vypadalo na vítězství. Musím vyzdvihnout výkon Jany Šogorkové, která na hranici sebeobětování pro tým (doslova), odehrála dobrý zápas. :lol:
Teď tedy trochu natrénujeme a v únoru na ně znovu vlítnem a bude respekt :twisted: :lol:
hadžís
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Nevim, proc vyzdvihujes zrovna me:) ale dekuji:)
jinak kdyz uz se vyjadrujete vy, tak prihodim i ja troskou... moc hezka hra!! pres obranu se nic nedostalo. tatranky vystrelili 4krat a z toho ty 3branky. nasich strel bylo nespocetne vic, tak nevim, proc nam porad chybi to stesticko.
druhy zapas s Lounama-to samy. obrana neprustrelna, Lenka Linhartu zazarila dvema goly!!!! to bych vyzdvihla! ja tam az tak dulezita nejsem:)
ted obdobi maturaku, tak nas na tech trenincich moc necekejte, ale po silvestru se do toho dame!
JancA SoSo
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline"

Prágl Před 6 rok, 2 měsíce Karma: 1
Já osobně bych nikoho nevyzdvihoval, protože kdybych měl, vyzdvihl bych vás všechny. Jak říkáš, obrana neprůstřelná, Petře I. se sice nepovedl první zápas, ale ve druhém nás několikrát podržela. A útok - co k tomu dodat.. Byl to kolektivní výkon, za který se nikdo z vás nemusí stydět. To myslím zcela vážně (Lenko, díky za ty dva góly, hlavně ten první byl ukázkovej, dobrá střela). Dokonce i dvojčata, která mají jen několik tréninků za sebou, mě nezklamala :!: Makali jste všichni a to se mi moc líbilo. Příště půjdeme štěstíčku víc napřed a musí se to zlomit :idea: Ještě není dobojováno a vidina play-off je stále dost reálná

:arrow: Jančo, jak jsi na tom zdravotně? A jak se to vlastně stalo? Blbá náhoda nebo úmysl likvidace? Já osobně jsem to viděl spíš na to druhé...
sakisen
Gold Boarder
graphgraph
Kdo do lesa volá, ten vzbudí­ zvíře..

I já bych se rád připojil k hodnocení obou zápasů.Za první zápas s Tatranem i přes prohru 3:0 se nemusíme stydět holky předváděli dobrej florbal akorát chyběla jistota v koncovce.Druhý zápas s Lounamy který skončil 2:2 neměl chybu :lol: .
saki ml.
Junior Boarder
graphgraph

ted obdobi maturaku, tak nas na tech trenincich moc necekejte, ale po silvestru se do toho dame!
Hanba :!: :!: , obětovat kouzlo florbalu za pouhé natřásání se v chlapecké společnosti pod vlivem alkoholu v místní Sokolovně!!!!! Ve 13. století by za to byl pranýř a Křihouše by vám byly naraženy na kůl. HOWGHT, Věřící Moralista
hywaar
Platinum Boarder
graph
Nejhorší způsob jak zemřít, je vytratit se bez účelu.

Hanba :!: :!: , obětovat kouzlo florbalu za pouhé natřásání se v chlapecké společnosti pod vlivem alkoholu v místní Sokolovně!!!!! Ve 13. století by za to byl pranýř a Křihouše by vám byly naraženy na kůl. HOWGHT, Věřící Moralista

Tady je opravdu poznat, jak se na Tobě podepsala ta vysoká škola.. :roll: :lol:
zkus to na nás příště trochu lidštěji.. :"Clara pacta-boni amici."
loli.tka
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline"

Díky moc za pochvalu mého gólu,ale nádoda,nesmíte zapomenout,že nebýt Janči přihrávky,tak nebylo ani to pěkný zakončení:-)je pravda,že už dlouho jsem nebyla tak spokojená se zápasama jako v sobotu,fakt se nám to vydařilo,hrálo se bomba,tentokrát to stálo za to,to natočit :wink: stejně si myslím,že si spousta lidí myslí,že to stálo za nic,protože nám nevěří,že dokážem hrát pěkně P.S.koleno mám poseto modřinami,docela slušně,za to mi ta Tatranská zrzka zaplatí :roll:
Lenka
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline"

"Clara pacta-boni amici."
Souhlasím, ale jen když amici budou držet: "Pacta sunt servanda".
A v duchu Ne bis in diem, navrhuji změnu tématu:-). Doufám, že jsem dostatečně nelidskej :lol: .
hywaar
Platinum Boarder
graph
Nejhorší způsob jak zemřít, je vytratit se bez účelu.

Prágl Před 6 rok, 2 měsíce Karma: 1
P.S.koleno mám poseto modřinami,docela slušně,za to mi ta Tatranská zrzka zaplatí :roll:
Tak už se těším, až přijde čas zůčtování... :twisted: Možnost odplaty budeš mít přímo v místě činu... :P
sakisen
Gold Boarder
graphgraph
Kdo do lesa volá, ten vzbudí­ zvíře..

NahoruStránka: 12

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack