|
Ftípky Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Pokažený přístroj
Policista zastaví auto s mladými manželi a děckem a provádí u řidiče dechovou zkoušku na alkohol. Naměří manželovi 0,8 promile.
„To není možné, musíte mít pokažený přístroj.”
„Tak ať tedy dýchne manželka,” rozhoduje policista.
Výsledek - opět 0,8 promile.
„Tak ať tedy dýchne i děcko,” rozhodne policista a opět naměří 0,8 promile.
Propustí je tedy a po odjezdu říká muž manželce: „Vidíš, říkala jsi, že ta slivovice děcku uškodí. Jemu neuškodila a nám pomohla!”
|
|
sakisen
Gold Boarder
|
|
Kdo do lesa volá, ten vzbudí zvíře..
|
|
|
žblept pády Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Víte, jaký je rozdíl mezi člověkem, co vypadne z 1. patra a člověkem z desátého? Při pádu z prvního je slyšet: buch, ááá a z desátého: ááá, buch :P
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|
žblept želvy Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
Jdou takhle 3 želvičky pouští a najdou hrníček. Řeknou si:´"Na co je nám hrníček, kdybysme našli alespoň studnu s vodou!" Jdou 5 let a najdou studnu s vodou. Řeknou si: "Proč jsme si jen nevzali ten hrníček, teď bysme se mohli napít!" A tak se rozhodnou, že pošlou třetí želvu zpět pro hrníček, ale musí slíbit, že se zatím nenapijou.(Což už je samo o sobě padlé na hlavu :? ) Upline 5 let a první želva má velkou žízeň, ale vydrží to. Po dalších 5ti letech má i druhá želva velkou žízeň a tak se napijí, Z křoví vyskočí 3. želva a křičí: "Ale dámy, dokud si nebudeme důvěřovat, já pro ten hrníček nejdu!" :lol:
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|
žblept babka Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Jde takhle babka pouští a uvidí jabloň. Hned se také u té hrušky zastaví, utrhne si broskev a povídá: " Hm, jak dobrá meruňka, takovou třešeň jsem ještě nejedla!" :lol:
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|
žblept sklep Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Jde takhle hovno s prdelí do sklepa a povídá: "Tady je tma jak v prdeli!" A prdel na to:"No, já taky hovno vidim!" :wink:
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|
|
|
 Ty si nějaká veselá kopa!! TO s těma želvičkama je dobrý 
|
|
pes
Gold Boarder
|
|
pes
|
|
|
|
|
|
|
|
Barca15
Senior Boarder
|
|
arÄ?ik
|
|
|
Zmrzlina Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Přijde králík do obchodu a ptá se: Máte mrkvovou zmrzlinu?
Prodavač na to: Ne!
Druhý den zase králík v obchodu:Máte mrkvovou zmrzlinu?
Prodavač se naštve a objedná mrkvovou zmrzlinu.
Třetí den zase králík v obchodu:Máte mrkvovou zmrzlinu?
A prodavač: Ano, máme!
A králíček? Ta je ale hnusná žejo?
|
|
Barca15
Senior Boarder
|
|
arÄ?ik
|
|
|
Rohlíky Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Přijde králík do obchodu a ptá se: Máte 1000 rohlíků? Ale nemají je.
Druhý den se to opakuje, tak prodavač objedná 1000 rohlíků a když jde 3. den králík do obchodu, prodavač říká: Už máme těcz 100 rohlíků! A králík na to: A co budete s tolika rohlíky dělat? :P
|
|
Barca15
Senior Boarder
|
|
arÄ?ik
|
|
|
Vánace Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Vánoční přání pro Vás:
Pujcil jsem si milion, mel jsem darku kamion. Neplatil jsem splatky, vzali si to spatky. Nezbyl ani darecek, vzali mi i domecek. Neplatil jsem dane, vzali mi i sane. Nevim si uz rady, sob mi chcipl hlady. V lese mam teď pelisek, seru na vas! Jezisek
Veselé Vánoce :P
|
|
Barca15
Senior Boarder
|
|
arÄ?ik
|
|
|