|
Sponzor Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Ahoj lidi. Moje babička je podnikatelka a byla by schopná sehnat sponzora jen potřebuje vedět, kolik potřebujem... :lol:
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|
Re: Sponzor Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
|
Ahoj lidi. Moje babička je podnikatelka a byla by schopná sehnat sponzora jen potřebuje vedět, kolik potřebujem... :lol:
Asi takhle - záleží na tom, co bude chtít sponzor. A druhá věc je taková, že čím víc, tím líp, co si budeme nalhávat. Jinak platí to, co jsem ti říkal včera..
|
|
sakisen
Gold Boarder
|
|
Kdo do lesa volá, ten vzbudí zvíře..
|
|
|
|
|
|
Pokud je na tom babička s kontakty hodně dobře, může být (bude li mít zájem) i hlavním sponzorem mužů :idea: . Máme ještě volné reklamní plochy na prsou, které schováváme pro generálního sponzora.
|
|
hywaar
Platinum Boarder
|
|
Nejhorší způsob jak zemřít, je vytratit se bez účelu.
|
|
|
|
|
|
Pokud je na tom babička s kontakty hodně dobře, může být (bude li mít zájem) i hlavním sponzorem mužů :idea: . Máme ještě volné reklamní plochy na prsou, které schováváme pro generálního sponzora.[/quote]
To by asi nešlo, až budem mít tolik, že nebudem muset platit ani dopravu a budem mít svoje drezy ( a třeba i helmu pro Péťu, protože do té co má se jí nevejdou brejle a větší nám nikdo nechce pučovat... :evil: ) tak se o tom bude dát hovořit :wink:
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|