Oslava postupu aneb druholigová chlastačka (1 shlédnutí) (1) host
 | | |
|
Téma: Oslava postupu aneb druholigová chlastačka
|
|
Oslava postupu aneb druholigová chlastačka Před 2 rok, 9 měsíce
|
|
|
S Hoffíkem jsem přemýšleli, že by bylo vhod, kdybychom uspořádali nějakou oslavu při příležitosti postupu do druhé ligy, závěru sezóny.
Ideální by bylo objednat prase a sud k někomu na zahrádku :-)
Taktéž by se o to měl někdo postarat. Bohužel pro Zelího (viz. dále) by bylo vhodné, kdyby se o to postaral někdo schopný, aby tato akce proběhla. Volba padla na Zelího, jelikož je to všehoschopný člověk a výborný organizátor.
Dále by bylo vhodné navrhnout nějaký termín a lokaci. Kdo má chatu či zahrádku piště sem! :-)
PS: jediná akce podobného druhu byla před lety na Borisově zahrádce, takže pokud byste Borise potkali, mohli bychom to uspořádat opět u něj, ikdyž u nás už několik let nehraje :-)
|
|
martin
Administrátor
|
|
|
|
|
Re:Oslava postupu aneb druholigová chlastačka Před 2 rok, 9 měsíce
|
|
pouze info pro Pítrse:
netancovalo by se tam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Já mam zahradu v lese kousek od Sklený Huti...je to v rezervaci zhruba 20 minut od nejbližší lesní cesty...z poloviny zaplavený močálem a museli bychom na noc postavit hlídky kvuli dravé zvěři...ale jinak myslim ideální místo!
|
|
pes
Gold Boarder
|
|
pes
|
|
|
|
|
|
pes napsal:
Já mam zahradu v lese kousek od Sklený Huti...je to v rezervaci zhruba 20 minut od nejbližší lesní cesty...z poloviny zaplavený močálem a museli bychom na noc postavit hlídky kvuli dravé zvěři...ale jinak myslim ideální místo!
Misto uz mame, staci spacaky :-) Ted termin.
|
|
martin
Administrátor
|
|
|
|
|
|
|
|
treba 12.6.? driv nemuzu :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak tenhle termin nemuzu zase ja, tri vikendy jsou v cervnu v haji, dva kvuli segry svatbe a jeden pojedeme urcite na Pilsen Games :-) Mozna by se to mohlo spojit dohromady a udelat to po tech hrach.
|
|
martin
Administrátor
|
|
|
|
|
|
|
|
to by mi vyhovovalo...pro pripomenuti je to od 19. do 21. června 2009 v Městské sportovní hale v Plzni.
|
|
|
|
|
|
|
 | | |
|