FBC Sokol Rokycany

oficiální stránky florbalového oddílu

Přihlášení

Zapomenuté údaje?
Nemáte dosud profil? Chcete se registrovat?

Kdo je online

Žádný uživatel není přihlášen

Web

O webu

Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

"B" aka Sharks Rokycany
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 12345
Téma: "B" aka Sharks Rokycany
"B" aka Sharks Rokycany Před 5 rok, 11 měsíce Karma: 1
Jsem docela naštvanej potom, co jsem si přečetl v omluvách o konci florbalu davcax. Jednak mi uchází smysl, proč se Sharks spojili s naším oddílem, když o prázdninách skončila půlka týmu, a v současné době na tréninky chodí z "B" Matěj Peřka (který ani není ze Sharků), občas Šnéba a ještě méně občas Aleš Šipla.

Zajímalo by mě taky, jak chce "B" dohrát sezónu, když půlka týmu musí být z aktuální soupisky týmu, jak jsme probírali v neděli s Ferem. Takže bohužel není možné dát do týmu dva lidi z "A", pět dorostenců a výše jmenované tři lidi, co chodí (občas) na tréninky. Taky "pět dorostenců" je maximum, co je ochotno jezdit na turnaje mužů, přičemž třeba Matěj Kodl teď nemůže.
martin
Administrátor
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.

"B" aka Sharks Rokycany Před 5 rok, 11 měsíce Karma: 0
Já nechci vypadat uraženě...je sice pravda, že sem v lednu na treninky moc nechodil, ale jinak to nešlo. Pořád nechci vypadat uraženě. Bohužel nemůžu být na dvou místech zárověn:(...nikdy mě ani nenapadlo nejít na trenink, když jsem měl možnost.
pes
Gold Boarder
graphgraph
pes

Já nechci vypadat uraženě...je sice pravda, že sem v lednu na treninky moc nechodil, ale jinak to nešlo. Pořád nechci vypadat uraženě.

))))

Bohužel nemůžu být na dvou místech zárověn:(...nikdy mě ani nenapadlo nejít na trenink, když jsem měl možnost.

Já to chápu, že každý nemá čas jen na FB, já ostatně také ne, ale je pravda, že jsi vždycky nebyl. Ale proti těm, které jsem neviděl měsíc, je to super To nebylo mířeno na tebe, ale na ty, co nechodí poslední dobou vůbec.
martin
Administrátor
graphgraph

Martine nechápu na co je omluvný fórum! Pokud neumíš číst, tak jsem nemocnej. Já nebudu chodit na tréninky pokud nejsem fit. Pro mě přednější práce a rodina nad všemi ostaními koníčky!!!!!!! :!:

Další co mě na floorbalu poslední dobou štve, je přístup úplně všech hráčů a postoj některých hráčů z A týmu x B tým. Nechci zabíhat do podrobností, protože to stejně nemá cenu.

Za další tréninky bez mantinelů je úplně na hovno, krom fyzičky. Davcaxs volal kolikrát Vlčáákovi jestli budou, ale on že se nebudou převážat z Házenkářské haly- a to je o tom, sice jsem členem výkonnýho výboru, ale kde vládne anarchie Jirky, ten se bude teď na mě zlobit i kožná ostaní, ale Hadžís a Zelí, neřeknou svůj názor a kívou na všechno co Jirka řekne, teda alespoň na těch výborech, kterých jsem se zúčastnil.

Je to florbal Vlčáka, ale bez něj. Teda pokud v posledních dnech nebyl na tréninku(na kterýcj jsem nebyl). A slyšel jsem ze strany dorostenců, že na to Jiří pěkně kálí.

Ps: pokud jsem v tomto článku někoho urazil či něco jiného , tak se Vám předem omlouvám
Mazi
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline"

Martine nechápu na co je omluvný fórum! Pokud neumíš číst, tak jsem nemocnej. Já nebudu chodit na tréninky pokud nejsem fit. Pro mě přednější práce a rodina nad všemi ostaními koníčky!!!!!!! :!:

Mazi, to nic nemění na situaci, že z "B" chodi na tréninky tři lidi, z čehož jeden na půlku a druhý občas. To, že se každý omluví, že nemůže, že se mu nechce, nebo je nemocnej, nemění nic na faktu, že účast na trénincích je mizivá. Tečka!

Další co mě na floorbalu poslední dobou štve, je přístup úplně všech hráčů a postoj některých hráčů z A týmu x B tým. Nechci zabíhat do podrobností, protože to stejně nemá cenu.

:?: :?:

Za další tréninky bez mantinelů je úplně na hovno, krom fyzičky. Davcaxs volal kolikrát Vlčáákovi jestli budou, ale on že se nebudou převážat z Házenkářské haly- a to je o tom, sice jsem členem výkonnýho výboru, ale kde vládne anarchie Jirky, ten se bude teď na mě zlobit i kožná ostaní, ale Hadžís a Zelí, neřeknou svůj názor a kívou na všechno co Jirka řekne, teda alespoň na těch výborech, kterých jsem se zúčastnil.

S těma mantinelama, je to divný, ale asi není kdo by to odvezl. Na druhou stranu, když se chce všechno jde.

Na stranu třetí (když jsem už dvě vyčerpal) je věta, že je to nahovno pěkna volovina. Nevidím důvod nustnosti tréninku na mantinelech. Předchozí roky to nebylo a nikdo kvůli tomu němel nějaký kecy. 3/4 týmu neumí vůbec nahrát po zemi. Na to mantinely nejsou potřeba - tohle co jsi napsal je akorat výmluva!

Koho jste si do představenstva dosadili a schvalili, toho tam máte.

Je to florbal Vlčáka, ale bez něj. Teda pokud v posledních dnech nebyl na tréninku(na kterýcj jsem nebyl). A slyšel jsem ze strany dorostenců, že na to Jiří pěkně kálí.

Ne, nebyl.

Ps: pokud jsem v tomto článku někoho urazil či něco jiného , tak se Vám předem omlouvám

Nevím, proč se omlouvat, je to tvůj názor.
martin
Administrátor
graphgraph

S těma mantinelama, je to divný, ale asi není kdo by to odvezl. Na druhou stranu, když se chce všechno jde.

Dokážeš si představit hokej bez manitnelů?? Předem ti odpovím ne, aneříkej , že florbal je o něčem jiným, je ale 90% věcí ve florbalu je z hokeje!

Na stranu třetí (když jsem už dvě vyčerpal) je věta, že je to nahovno pěkna volovina. Nevidím důvod nustnosti tréninku na mantinelech. Předchozí roky to nebylo a nikdo kvůli tomu němel nějaký kecy. 3/4 týmu neumí vůbec nahrát po zemi. Na to mantinely nejsou potřeba - tohle co jsi napsal je akorat výmluva!

žádná výmluva, ale fakt. Docela mě osobně to dělá velký problémy při hře. Obejít či ubránit hráče bez manitinelů a snima je dost velekj rozdíl!!!
A další věc , je použití mantinelů při standardních situací při rozehrávce z rohu!
Mazi
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline"

Na výšše uvedené přísěpvky musím zareagovat:

1) mantinely :
mantinely se nestěhují z několika důvodů :
- celý leden až únor se konají v hale HK v sobotu nebo v neděli florbalové turnaje (vždy minimálně jeden den o víkendu) => dvakrát týdně převoz z haly HK do gypmlu a naopak, což je nesmysl; mantinely budou volnější od března
- když už se stěhovaly, přesunu se účastnil vždy Zelí , Fanda Richter, Sandokan, většinou já a pár dorostenců. Každý sám musí uznat , že ve stejném složení se mantinely pořád stěhovat nedají, když si zbytek na ně přijde "jen" zahrát, když se řeklo mužům kromě Pítrse nepřišel nikdo a mantinely se stěhovaly ve 3 lidech

2) anarchie ve vedení oddílu :
Teď napíšu několik osobních postřehů.
- velmi často se stává (týdenní pravidelnost), že někdo zavolá z unie,....., a potřebuje něco o čem musí vedení oddílu "rozhodnout". Samozřejmě že to nejsou zásadní rozhodnutí, ty sem vždy probíral se zbylými členy výboru na každoměsíčním jednání, pokud přišli (to je ale už něco jiného), ale rozhodnutí typu :
- potřebujeme vyjádření ke sfalšovaným reg.průkazů toho a toho týmu
- posíláme fakturu za uhrazení nájmu tělocvičny
a tak dále, mohl bych toho uvést desítky.
Je jasné, že než bych svolával mimořádný Výbor (cca 2x týdně), kterého by se stejně 50% vedení oddílu neúčastnilko, (opět příklady) vypracuju zprávu sám, zavolám hospodářce, aby fakturu uhradila a tak dále a tak dále. Tak tohle je ta výše popisovaná anrchie. Samozřejmostí je, že na následujícím výboru zbylé členy se vším seznámím ve zprávách. Jestli se někomu zdá, že je tohle anarchie, tak upřímně řečeno tomu fakt nerozumím. Zbylé věci, tj. nákupydresů, výše členských příspěvků a tak dále a tak dále vždycky!!!! odsouhlasil výbor oddílu z čehož je vždy vyhotoven zápis.
- vždy když rozesílám zápis s předchozího výboru píši do e-mailu ostatním členům výboru, že pokud mají nějaké věci na probírání na výboru oddílu, ať dají vědět mailem nebo přímo na výborovém jednání. Bohužel mimo Karla Zelenky a občas Jiřiny Hrbkové je veškerá odezva nulová.
- nehledě na to že zásadní věci třeba konzultuji s Hynkem Dobiášem a Martinem Podvalem (myslím si že oni to můžou potvrdit).

A ťeď něco pro Maziho> To co si napsal mě mrzí. Bohužel v tobě není ani kousek cti, aby si přišel za mnou nebo na výbor a klidně to tam, řekl vždyky sme vše řešili, nikdy se nic nezametlo pod stůl. Ale je to hold Tvůj styl nepříjemné věci rešit na fóru, tak kontruji stejnou mincí. Tvá slova : "je to florbal Vlčáka, ale bez něj" si asi nemyslel vážně. Pořád mi zábírá florbal o mnoho víc času než tobě a řekl bych, že i ostatním členům. A ty to moc dobře víš. Bohužel vím od kud vítr fouká.
vlčááák
Platinum Boarder
graphgraph

Dokážeš si představit hokej bez manitnelů?? Předem ti odpovím ne, aneříkej , že florbal je o něčem jiným, je ale 90% věcí ve florbalu je z hokeje!

Tak to je presne ten problem, ktery zuzuje 90% naseho tymu. Florbal v teoretickem a praktickem vyssim podani (3ti liga a vys) nema s hokejem nic spolecneho. Bohuzel tenhle nazor sdili pouze par lidi. Proto tak odsuzuju prihravky vzduchem, nejaky blby nahozeni, proste florbal se hraje uplne uplne nejak jinak. Jsou to behani a prihravky, ne solovani a nejaka nahozeni. Na dobry florbal mantinely nepotrebujes!

Prijd zitra na trenink, prinesu ti dvd s videem z finale svedske ligy Warberg - AIK, uvidis co to je florbal a zmenis nazor.
martin
Administrátor
graphgraph

A ťeď něco pro Maziho> To co si napsal mě mrzí. Bohužel v tobě není ani kousek cti, aby si přišel za mnou nebo na výbor a klidně to tam, řekl vždyky sme vše řešili, nikdy se nic nezametlo pod stůl. Ale je to hold Tvůj styl nepříjemné věci rešit na fóru, tak kontruji stejnou mincí. Tvá slova : "je to florbal Vlčáka, ale bez něj" si asi nemyslel vážně. Pořád mi zábírá florbal o mnoho víc času než tobě a řekl bych, že i ostatním členům. A ty to moc dobře víš. Bohužel vím od kud vítr fouká.[/quote]

Jirko já jsem to psal jak to cítím. To co se tíče tvé nadvlády tak napíšu taky nějaké postřehy-moje:

Když bylo Rokycany Open- tak jsem byl zvolen ředitelem turnaje a víš sám, že jsem ti řekl, že se setkáme a naplánujeme co a jak, ale ty ne, ty jsi donesl hotové papíry(dispozice turnaje atd.) a bylo to. Mohl jsem akorát držet hubu.

Další příklad je nákup tašky na kolečkách na dresy. Při výk. výboru bylo navrženo zda-li se má koupit taška od nějakýho bývalýho hráče za 1500Kč. Já jediný jsem navrhnul, aby se udělal průzkum, zda-li se nedá koupi taková taška za levněji někde jinde . No a jak to dopadlo, ani se to nezkusilo!

Poslední kapka byla Jirko , jak si mě nadal do kreténů na jednom tréninku, kdy my "B" jsme měli hrát v So turnaj a já se chtěl sehrát na zápas. Je divný, že A tým hraje téměř vždy spolu.

A na závěr. Nechci se už přít kdo co atd. Musím uznat jedno. Máš pravdu v tom, že tomu obětováváš hodně času sám, máš u mě poklonu, protože já bych to tak to rozsáhle jaky ty a Karel dělat nemohl. Ale právě mám ten pocit, že jsem do toho z Davidem vůbec nezapadli. Sám si se ptal, že si hodně věcí konzultoval s Hynkem a Martinem a ne s námi. David byl třeba zvolen trenérem B týmu a když napsal soupisku kdo bude hrát, tak jste do toho někdo z vás vždy zasáhly(Ty, Karel, atd.) ale proč. byl určen trenér který má rozhodnout tak ať je to na něm. Když by chtěl se s někým poradit tak prosím, ale jinak je to špatný.
A poslední trnem v oku bylo to, jaký ústupky jste dělali Davidovi Berkovi, na začátku sezóny bylo jasně řečeno, že pokud nebude mít zaplceno, tak hrát nebude!! Kde je ta dohoda. Už v tuším v říjnu či v listopadu přišel na trénink s tím, že se s tebou dohodl. A kde je ta anarchie o nás bez nás. Já jsem s ničím nesouhlasil.

Konec

Ps: Nezlob se , ale tak to cítím a rád budu vystřídaný ve výboru za někoho staršího _ herně- třeba Hynka či Marina, Fera. Budete mít tým na který jste zvyklý už delší dobu a bude to jistě přínos.
Mazi
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline"

hele mazi co to tu meleš? že bez mantinelů se nedá trénovat? jako šarkani loni jste ani nevěděli, jak vypadaj a najednou si bez nich nedokážeš představit trénink, přitom hromadu lidí jak z béčka tak áčka má větší či menší problémy s přihrávkou a zpracováním přihrávky a na trénování těhle činností mantinely vůbec nepotřebuješ...
PS: příspěvky máš zaplacený, takže jsi můj přítel nestrefuju se do tebe schválně
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

NahoruStránka: 12345

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack