FBC Sokol Rokycany

oficiální stránky florbalového oddílu

Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

Příprava proti univerzitnímu týmu
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 1
Téma: Příprava proti univerzitnímu týmu
Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 11 měsíce Karma: 1
Vzhledem k tomu, že mohu ještě tenhle rok hrát za univerzitu a budeme se snažit postoupit na akademické hry, je nutné sehrát pár přátelských zápasů. Dohodli jsme se, že bysme mohli sehrát zápas:

Fbc Rokycany vs. Univerzitni tým

15.března od 16-30 v Univerzitní hale na Borech. Jedná se o tým 3-4 liga, takže to bude docela kvalitní. Dnes to přednesu na tréninku, uvítal bych, kdyby mohli také dorostenci, kteří nastupují za "A". Ideální by bylo, kdyby hrálo co nejvíce mužů a dorostenců.
martin
Administrátor
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.

Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 11 měsíce Karma: 0
Hééééč, já můžu. Upsal jsem sic svou duši ďáblu, abych se mohl na palubovce objevit, ale věřím, že to bude super zápas. Ona ostatně ta duše za moc nestála, co si budem nalhávat :lol: . A počítejte všichni s následnou KALBOU... :wink:
hywaar
Platinum Boarder
graph
Nejhorší způsob jak zemřít, je vytratit se bez účelu.

Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 11 měsíce Karma: 1
Díky všem, co přijeli. Dali univerzitě značně zabrat, přičemž v první třetině to byl pěkný záhul. Nakonec výhra Uni 5 - 3.
martin
Administrátor
graphgraph

Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 10 měsíce Karma: 0
K tomu bych dodal ještě poznámku, že mě děsně mile překvapili dorostenci. Kluci mají v pohodě nato hrát čtvrtou ligu. A také si myslím, že by jim čtvrtá mužská liga dala po hráčské stránce více než nejnižší soutěž juniorů, ve které by naše naděje zřejmě skoro každého válcovali.

Těším se, že se o budoucnosti našeho dorostu otevře široká diskuze, ve které se vyjádří všichni zainteresovaní, včetně dorostenců, kterých se to týká nejvíce.
hywaar
Platinum Boarder
graph

Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 10 měsíce Karma: 5
Těším se, že se o budoucnosti našeho dorostu otevře široká diskuze, ve které se vyjádří všichni zainteresovaní, včetně dorostenců, kterých se to týká nejvíce. Já osobně chci hrát určitě za juniorku. Otázkou je zda otvírat dorost. Kdyby šli všichni /dorostenci i junioři / do juniorky, tak by se nestalo:
1, že nebude moct na turnaj, ať už dorostu nebo juniorky, dost hráčů, když to vlastně bude jeden tým o zhruba 16 hráčích + 3 brankáři.
2, že junioři nebudou hrát za muže, protože mají svůj turnaj.
Ve výsledku by to bylo tak, že junioři by normálně hráli svou soutěž, ale muži by byli prioritou, tzn. při kolizi turnajů by junioři hráli za muže a ostatní, třeba i někteří starší žáci, by okusili vyšší soutěž.
lenny
Gold Boarder
graphgraph
Proč Železná Sparta nerezaví? Protože od každýho dostane nátěr.

Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 10 měsíce Karma: 1
Lenny to zanechej na předsednický radě, počítám s tím, to proberem ze všech možných úhlů a stran, už jsem o tom mluvil s vlčákem hynkem i zelím, nějak to dopadne a já počítám s tím, že to vyřešíme tím nejlepším způsobem
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 10 měsíce Karma: 1
Jelikoz jsem, zatim jen v debatach na turnaji "A", prosazoval to, aby sel dorost rovnou do muzu, kouknul jsem se po rozmluve s Vlkem na rozpis pro letosni rok.

Porovnal jsem terminy turnaju "A" a letosni juniorske ligy na severozapade, ktera by byla asi ligou pro nasi novou juniorku, a ani jeden turnaj nekolidoval.

Znacne to podporuje Vlkuv nazor, ze je to nalosovano zamerne, aby se nekryla soutez junioru a liga dospelych pro cely zapad.
martin
Administrátor
graphgraph

Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 10 měsíce Karma: 5
Lenny to zanechej na předsednický radě, počítám s tím, to proberem ze všech možných úhlů a stran, už jsem o tom mluvil s vlčákem hynkem i zelím, nějak to dopadne a já počítám s tím, že to vyřešíme tím nejlepším způsobem
Jasný, jen sem Hynkovi sděloval svůj návrh, protože ho uvidím zas až ve čtvrtek...
lenny
Gold Boarder
graphgraph
Proč Železná Sparta nerezaví? Protože od každýho dostane nátěr.

Příprava proti univerzitnímu týmu Před 5 rok, 10 měsíce Karma: 0
Ferýku, já jsem výše požádal všechny dotčené o jejich názor, takže jsem rád, že na to téma Lenny zveřejnil svůj pohled. Myslím, že i nám na VV prospěje, když budeme znát názory a argumenty (,které si prověříme, zda se zakládají na pravdě) všech stran . Rozhodně to snižuje riziko, že se při svém rozhodování budeme opírat o nesprávné či neúplné informace.

Každý další názor je vítán. Samozřejmě se na to neptám jen zde na fóru, ale na tréninku si rád promluvím z očí do očí s těmi, jichž by se to nejvíce týkalo.
hywaar
Platinum Boarder
graph

NahoruStránka: 1

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack