FBC Sokol Rokycany

oficiální stránky florbalového oddílu

Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

turnaje B týmu
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 12345678
Téma: turnaje B týmu
turnaje B týmu Před 3 rok, 3 měsíce Karma: 1
další turnaj se odehrál v Tachově 11.10.

řečeno jednou větou.. lehký trénink (soupeř promine, ale výsledek mluví za vše) a tvrdý náraz

FBC Dino Plzeň : RO B 3:11

do utkání jsme postavili jednu ryze rokycanskou lajnu a jednu radnickou posílenou shooterem minulého turnaje Jakubem... první třetinu jsme jednoznačně vyhráli 5:0, když zřejmě působila Jakubova střelecká aura a radnická lajna střelila 4 branky (Pavel Reiter 2x,Jakub a Lukáš Fencl), za první lajnu pouze po perfektní přihrávce zpoza branky napálil pod víko míček Šnéba, což Lenny nemohl příliš rozdejchat a na střídačce mumlal něco o jeho osobní ostudě, poté se však zřejmě rozhodl, že branky letos bude střílel výlučně luxusním způsobem švihem s otočky do šibenice... během zbytku utkání takto skoroval 2x, Šnéba to od něj odkoukal a také se prezentoval brankou dosaženou tímto stylem, soupeř ve druhé části střelil 3 branky, 2 po našem špatném pokrytí prostoru před brankovištěm a jednou ze standartky, další gol si střelil do vlastní sítě , naše branky pak ještě přidali Saky a znova Pavel Reiter, utkání jsme bez problémů zvládli a čekali na další utkání

RO B: Slavoj Tachov 1:5

soupeř hrál velmi dobře, lépe fyzicky připraven, pěkně kombinoval při využití středového hráče (Vlčák a Štvánidlo prostě chyběli) a velmi často nám zatápěl... čisté konto jsme přes neustálý nápor soupeře drželi do 12. minuty 1. třetiny, za další 2 minuty jsme kapitulovali podruhé... po 30 vteřinách sice Šnéba utišil slušně zaplněnou tachovskou halu projektilem, který si našel cestu do branky soupeře, to bylo ale z naší strany vše... nedařilo se nám bránit střed hřiště a neustále vznikaly situace 3 na 2, ve druhé třetině jsme inkasovali potřetí, o druhé přestávce změnili taktiku a dosti agresivním napadáním soupeřovo rozehrávky 2 nebo i 3 hráči Slavoji několikrát dosti zavařili a silně narušili jeho rozehrávku, zvláště Lenny nebezpečně střílel z každé solidní pozice po vybojovaných míčcích a celkem 4x trefil golmana do masky (dlužíš nám pivo, já si pamatuju, co jsi říkal o přestávce 5, Tachov byl zkrátka ve všech ohledech lepší a v dané sestavě jsme na ně neměli... uvidíme příští vzájemné utkání...
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
somebody stop me...

Re: turnaje B týmu Před 3 rok, 3 měsíce Karma: 1
předběžná nominace na sobotu 8.11., sraz bude v 7:00 h před halou

Lenny, Fero, Martin Čechura, Martin Kalčík, Šnéba, Pítrs, Lukáš Fencl, Martin Kroc, Kuba Lisner, Matěj Kodl, Sakijun, Sakisen, Tomáš Beneš, Pavel Reiter

do brány "Mr. Perfect" Šomy

pokud již někdo předem ví, že nebude moct, ať dá vědět, většinu pátečního tréninku budeme věnovat hře za účelem sehrání jednotlivých útoků a přípravu na herní styl soupeře, takže doufám, že se dostaví pokud možno všichni výše uvedení

jedná se o jediný turnaj béčka v domácí hale, takže doufám v zisk plného počtu bodů, proto tak široká nominace hráčů...

PS: kdo ještě z B týmu nezaplatil první splátku 1000,- Kč, nechť tak učiní nejpozději v pátek, jinak v sobotu nehraje, výjimky pro nikoho nejsou a nebudou
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

Re: turnaje B týmu Před 3 rok, 3 měsíce Karma: 0
Ja jsem dyžtak k dispozici...v sobotu bych měl být ready:)
somatek
Fresh Boarder
graphgraph

Re: turnaje B týmu Před 3 rok, 3 měsíce Karma: 5

Lenny, Fero, Martin Čechura, Martin Kalčík, Šnéba, Pítrs, Lukáš Fencl, Martin Kroc, Kuba Lisner, Matěj Kodl, Sakijun, Sakisen, Tomáš Beneš, Pavel Reiter

No ne, já sem v sestavě na prvnim místě. Děkuju Františku, jsem dojat.
lenny
Gold Boarder
graphgraph
Proč Železná Sparta nerezaví? Protože od každýho dostane nátěr.

Re: turnaje B týmu Před 3 rok, 3 měsíce Karma: 1
takže menší hodnocení sobotního turnaje:

1.FBC Toužim : ROB
postavili jsme 3 útoky, Toužim hrála více útočně, než jsem čekal, ale do šancí se dostávala spíše jen z brejků a po chybách v naší rozehrávce, která dost vázla... nepředvedli jsme kdovíjaký výkon, ale v 7. minutě poslední třetiny jsme vedli 4:0 a nebylo co řešit... pak jsme ovšem během 2 minut a 14 vteřin dostali 3 branky a bylo z toho zbytečné drama... když Kalčas využil pohotovou dorážkou přesilovku 2 minuty před koncem, tak jsme si opět nechali zbytečně po zaváhání obrany vstřelit branku, naštěstí v hektickém závěru jsme vedení 4:5 udrželi

zápory: hloupé chyby obránců (včetně mě), kdy nám proskakoval míček mezi nohama a Toužim díky tomu z následných brejků střílela goly, často útok příliš nepomáhal obraně a vzhledem k dramatické 3. třetině jsme museli působit takticky nevyzrále, když jsme rozhodnuté utkání skoro ztratili...

klady: využili jsme obě přesilovky, po 2 letech jsem opět skoroval....

ROB : SPV Sokolov 1:5
Sokolov jako kandidát na postup v 1. třetině ukázal svoji sílu, sfoukl nás jak svíčku a prakticky nám nedovolil dostat se za půlku agresivním napadáním naší rozehrávky, ze svého brutálního tlaku však vytěžil pouze jednu branku, v úvodu 2. třetiny jsme měli výhodu přesilovky, kterou speciální pětka sice nevyužila, pořádně však Sokolov zmáčkla a karta se obrátila... Bušili jsme do soupeře celou 2. třetinu bez rozdílu, kdo byl zrovna na hřišti a v tlaku pokračovali i v poslední části, a když Matěj konečně ve 2. minutě 3. třetiny vyrovnal, tak jsme si za minutu nechali opět střelit branku... naše hra se pak přeměnila v křeč, kdy jsme sice stále Sokolov tlačili, ale totálně odešlo proměňování šancí... nedokázali jsme využít 3 přesilovky a dokonce ani trestné střílení, když to nejde, tak to prostě nejde, nebylo nám souzeno utkání otočit, Sokolov pak přidal 3 branky při nepokrytí jeho hráčů a zvítězil jednoznačně 1:5, čemuž ale neodpovídalo dění na hřišti

zápory: proměňování šancí, chyběl střelec, který by to vzal na sebe a rozhodl utkání (Matěj to zkusil, ale nevyšlo to, škoda...), 2. branka Sokolova minutu po našem vyrovnání, poměrně laciné zbývající 3 branky

klady: v praxi jsem viděl davovou psychózu - od 2. třetiny všichni makali na 110 % a Sokolov byl pod tlakem i od 3. lajny, pěkně jsme se hecli... tak to má být, klucí ze Sokolova asi koukali, jak jsme je zmáčkli, všem za jejich výkon ve 2. třetině děkuji

slovo trenéra: 3. lajnu jsem nestáhl z důvodu jejich špatné hry, 2. třetinu zahráli skvěle, ale chtěl jsem zvýšil frekvenci střídání a tím tempo hry, což se třemi útoky moc nejde, prohrou jsme ztratili kontakt s čelem tabulky, dle rozpisu postupuje pouze vítěz, takže bude velmi těžké se v boji o postup udržet s Ostrovem a Sokolovem, do konce však zbývá ještě hodně utkání

další turnaj by měl být již v neděli 16.11. v Chebu, více na tréninku a zde během týdne

mimořádný trénink B týmu bude tuto středu 12.11. v HKčku od 19 hod spolu s áčkem, se kterým si dáme přátelák
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

Re: turnaje B týmu Před 3 rok, 2 měsíce Karma: 0
Pic Ferýku, tak se zdá, že na Tebe nemám aktuální telefon. Zkus mě někdy prozvonit z nějakého platného čísla:), dík.

Nějaká šance, že bych se dostal do nominace na nedělní turnaj B týmu? Má děsný hlad po FB a mám za sebou sterilních 5 týdnů tréninku (2* týdně), takže to budu kazit jen středně .

Servus! (ps: zítra jsem v kanclu, čili přijedu na trénink)
hywaar
Platinum Boarder
graph
Nejhorší způsob jak zemřít, je vytratit se bez účelu.

no to nevim...

Potřeboval bych to vědět nejpozději zítra, je to možné? Jinak jsem žil v iluzi, že B je pro lidi, co nehrajou za A .... tak jakýpak nevim:)?
hywaar
Platinum Boarder
graph

Re: turnaje B týmu Před 3 rok, 2 měsíce Karma: 1
nominace 16.11. Cheb, odjezd v 10:30 h od sokolovny

brána: Mr. Perfekt Šomy

do pole: Lenny, Fero, Štvánidlo, Kalčas, Šnéba, Sakysen, Hyncock, Pavel Reiter, Goofy
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

Re: turnaje B týmu Před 3 rok, 2 měsíce Karma: 1
změna nominace na neděli 16.11.

místo Hynka jede Matěj...
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

změna nominace na neděli 16.11.

místo Hynka jede Matěj...

Milý Ferýku, fakt nechápu Tvé myšlenkové pochody. Pokud nechceš, abych jel, tak mi to máš říct na rovinu ve středu. Domluvit se se mnou a pak mi poslat ubohou smesku, že jsem nebyl v pátek na tréninku a tedy nejedu mi příjde fakt kultivované. Na páteční tréninky nejezdím, to samozřejmě víš a neřekl jsi mi, že bych tentokrát přijet měl. Změnil jsem si kvůli turnaji (rád) zásadně program i za cenu vedlejších nákladů, přijel jsem do Rokycan čili jak to počítám, vyhodil jsem pár set a půl den cestování pro Tvé krásné oči. S takovou jdi někam.

Zamysli se nad sebou, "manažere"!
hywaar
Platinum Boarder
graph

NahoruStránka: 12345678

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack