FBC Sokol Rokycany

oficiální stránky florbalového oddílu

Přihlášení

Zapomenuté údaje?
Nemáte dosud profil? Chcete se registrovat?

Kdo je online

Žádný uživatel není přihlášen

Web

O webu

Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

turnaje B týmu
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 12345678
Téma: turnaje B týmu
Re: turnaje B týmu Před 1 rok, 4 měsíce Karma: 1
to Fencl.L
já jsem s Tebou stejně nepočítal...
zprávu od doktora okopíruj a přines, měl bys od ČFbU dostal nějaké peníze za zranění během utkání, všichni hráči by měli být pojištění, takže vlastně po pokru vyvaříš ještě balík peněz z pojistky... na všem se musí hledat něco pozitivního...
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
somebody stop me...

Re: turnaje B týmu Před 1 rok, 4 měsíce Karma: 0
Tak to nevim kdo bude nahrávat na ty góly! )
pes
Gold Boarder
graphgraph
pes

ještě mam u sebe dresy v pátek po tréninku si je vezme Babe a vezme je v sobotu na muže A tak si je tam někdo přeberte
fencl.l
Junior Boarder
graphgraph

ruším původní nominaci, zde je ta správná:
Brána: Kečup
do pole: Lenny, Štván, Ondra, Šnéba, Kalčas, Jakub, Králík, Matěj, Saki, Vonny

odjezd v neděli v 7 od sokolovny

vzhledem k dnešním okolnostem, které mě fakt pořádně naštvaly a nejlépe by celou situaci vystihl Ivánkův výrok : jsou to mrdky... odstupuji z pozice vedoucího a trenéra B týmu...
v 19:10 je na tréninku 6 lidí, z nepřítomných hráčů, zejména těch, kteří měli jet hrát, se nikdo neomluví (kromě Bohyho), takže se pak stejně jako pokaždé ? lepí sestava z toho, co je k dispozici... nejdůležitější turnaj sezony a takovýto přístup.... na to fakt nemam a kašlu na to, proč bych se měl o něco snažit, když je to k ničemu...
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

Z toho si nic nedelej. Loni jsme jeli hrat proti Stodu v osmi, protoze se kazdy vymluvil ... a jak to dopadlo, 3-2 jsme vyhrali, lepsi hrat v osmi, nez v 10ti, kdyz to lidi berou jak berou.
martin
Administrátor
graphgraph

Fero sorry ale az me florbal bude zivit..tak budu k dipozici porad..ale momentalne je na první miste škola.....
somatek
Fresh Boarder
graphgraph

Re: turnaje B týmu Před 1 rok, 4 měsíce Karma: 4

Z toho si nic nedelej. Loni jsme jeli hrat proti Stodu v osmi, protoze se kazdy vymluvil ... a jak to dopadlo, 3-2 jsme vyhrali, lepsi hrat v osmi, nez v 10ti, kdyz to lidi berou jak berou.

no, tak lidi to vzali tak , jak to vzali (nemá cenu být konkrétní, hrozně hráli všichni), oba zápasy sme prohráli a sezonu zakončili na famózním 5. místě.
lenny
Gold Boarder
graphgraph
Proč Železná Sparta nerezaví? Protože od každýho dostane nátěr.

Šomát - Mr. Perfekt, jen chvála, žádná slabá chvilka během sezony, svými fantastickými zákroky nás vždy podržel, klidně jsme mohli bezhlavě zaútočit s vědomím, že z protiútoku branku stejně nedostaneme

Stallone - v porovnání se Šomátem možná o chloupek horší, chytal také výborně, jiným stylem než Šomát, to zde rozebírat nebudu, musel vytrpět nešťastnou prohru 0:1, před posledním turnajem mě ale svým přístupem poměrně zklamal, na druhou stranu to zase řekl na rovinu a přímo...

Kečup - výkonnostně nejslabší z golmanů, ale zase také nejmladší, v utkáních však nedělal chyby a předváděl solidní výkony

Matěj - lamač unihoček byl jedním z tahounů mužstva, rychlý, důrazný, vzadu takřka nechyboval, schopen výborně vystřelit, kombinovat, individuálně se prosadit, občas to však svými průniky přeháněl a zejména v závěru sezony někdy působil sobeckým dojmem, když se snažil vzít odpovědnost na sebe tím, že nikomu nepřihrál a chtěl rozhodnout sám individuálně

Martin Kroc - mile překvapil, po nemastném začátku se během roku výrazně zlepšil a stal se spolehlivým bekem plnícím mé úkoly, dopředu nic moc, ale v obraně předváděl stále lepší výkony, hodil se k ofenzivnímu Matějovi do dvojice, kdy to za něj vzadu "čistil"...

Tomáš Beneš - podobně jako Martin Kroc viditelné zlepšení, Beny je pomalej, ale uhraje to pozičně a je těžké ho odstavit, zlepšil se hlavně ve střelbě

Saki - hrál v útoku i obraně, dle potřeby, podával solidní výkony,v ničem nevyniká ale na druhou stranu ovládá vše, důraz, střelbu, přihrávku, přehled, odpovědnost, občas však trpí přílišným sebevědomím a jeho kličky před branku jsou legendární, bohužel to často nedopadne podle jeho úmyslu, častý cíl mých vtipů a proto ho mám tak rád... 

Pavel Reiter - Pavel je pomalej, rád si hraje s balonkem, raději jde sám, než aby přihrál, ale pokud hrál v útoku, tak přispěl 8 brankami k zisku bodů

Diesel - běhá, snaží se kombinovat, ale individuálně nic extra, během utkání jsem od něj nic extra neočekával, ale svoje si uhrál

Ondra - také hrál dle potřeby v obraně i útoku, nějaké branky dal, vhodný do kombinace, slušně ovládá střelbu, v obraně nechyboval, slabý v soubojích u mantinelu díky věku a menší výšce a váze, pro nás byl však vždy posílením sestavy

Šnéba - překvapivě jasně nejlepší střelec týmu, fyzička výborná, zrychlení výrazně horší, dokáže se udržet na balonku, typově střelec ze střední vzdálenosti, často na konci akcí, protože Šnéba v solidní pozici střílí a již nehledá lépe postaveného spoluhráče, patřil k základům týmu, jednoznačně nejrychlejší řidič z Rokycan 

Vlčák - společně se mnou nejstarší a nejzkušenější hráč, neuvěřitelná buldočí povaha, hraje na pokraji sebeobětování pro tým, komplexní hráč, důraz, střelba, defenzivní činnost, kombinace, přehled, poctivost, nevypustí jediný souboj, skvělá poziční hra, odehrál bohužel jen cca. polovinu utkání, společně se Štvánidlem pro mě nejdůležitější hráč v poli

Štvánidlo - podle mě nejlepší hráč Rokycan celkově, neuvěřitelná stabilita v nohou a schopnost udržel balonek pod svou kontrolou v každé situaci, skvělý přehled, rozdával přihrávky na všechny strany, tvůrce hry, poctivý, zkrátka jen chvála, prakticky jediná Martinovo slabina je tristní proměňování šancí, většinou však vybízel ke skorování své spoluhráče

Lenny - Lennyho předcházela pověst elitního střelce s čichem na branky a hlavně výběrem místa, protože ať se Lenny postaví do brankoviště kamkoliv, tak se balonek vždy odrazí k němu... tento rok však Lenny své střely nejčastěji posílal do masek soupeřových brankářů, dal sice asi 10 branek, já jsem však v něm viděl před sezonou stroj na branky a v tomto ohledu mě prostě zklamal... jinak schopen skvěle kombinovat, uvolnit se na střelu, jen kdyby nebyl tak línej.... 

Pítrs - už ani v áčku tak nezáří jako v minulých 2 letech, přesto je nejproduktivnější... v béčku se však z neznámých důvodů prosadil jen velmi málo, skvělé schopnosti na forčeking a brejkové situace, neuvěřitelně rychlý s neuvěřitelným zrychlením, nejnamakanější florbalista v Rokycanech, během utkání velmi platný, jen ty branky chyběly

Kalčas - rychlý, důrazný, v těžkých utkáních hecoval ostatní, snad všechny branky vstřelil zblízka, vhodný do kombinace

Jakub - vlétl do sezony jako uragán, žádný technik, ale ty branky mu tam padaly, extrémě důrazný, nejtrestanější hráč a největší prase našeho týmu  , když hrál, tak dřel, ale obraná činnost mu moc nevoní, skvěle ovládá také neverbální komunikaci proti soupeřům... 

Zelí - poctivý bek, tvrdý jako skála, rychlý jako vítr, v technice hole na sobě sice zapracoval, Matěj je ale v tomto ohledu výrazně lepší, nedělá chyby, příkladný přístup k florbalu, přispěl i několika trefami, momentálně vypadá jako chlupaté kindervajíčko s brýlemi...  co jste mu to v sobotu provedli.... 

Králík - svá 4 utkání odehrál slušně, nijak nevyčníval, ale výraznou slabinu podle mě nemá, určitě má lepší střelu golfákem než já, když přibere nějaké to kilčo a bude hrát důrazněji, bude velmi nepříjemným a tvrdým bekem pro soupeře

Vonny - tvrdě konkuruje Kofrymu v rekordu o nejlehčího hráče, který kdy nastoupil za naše muže  , snaží se, kombinuje, u mantinelu vzhledem k fyzickým parametrům momentálně nepoužitelný, ale snaží se to smazat důrazem a nebojácností, potenciál dobrého hráče určitě má

a pak jsem tady ještě já, ale sebe hodnotit nebudu... 

snad jsem na nikoho nezapomněl
fero#19d
Gold Boarder
graphgraph
somebody stop me...

Re: turnaje B týmu Před 1 rok, 4 měsíce Karma: 4
je pro souhrn:
Béčko - Sokolov 0:5

Sokolov nás sice přehrával, ale pár gólů sme si určitě zasloužili, nechápal sem, proč se nám Sokolov, který ani jednou v sezoně neprohrál, po zápase posmíval, Fero by řek, že to sou stupidní debílci, pro mě to sou ubožáci, nicméně v dané sestavě sme na výhru asi neměli.

Béčko - Béčko Chrástu 3:5

Do tohoto zápasu sme vstoupili mnohem méně odevzdaně než do prvního, akorát už bez Králíka, který měnil barvu jak monokl, nakonec zůstal na bílozelené. Utkání bylo vyrovnané, drželi sme častěji balónek, soupeře sme zamkli častěji, než oni nás, kombinovali sme krásně, leč bez gólového efektu, soupeř několikrát v krajní nouzi vyhodil. Paradoxně z toho profitoval, jelikož nám ohromně vázla rozehrávka a přechod přes střední pásmo. Soupeř vstřelil většinu svých gólů po zachycených přihrávkách do prázné brány. Od začátku jsme dotahovali, vždy, když sme vstřelili kontaktní gól (1:2, 2:3, 3:4), soupeř opět odskočil.

Do třetí třetiny sme vlétli velmi aktivně a odhodlaně, z čehož pramenila moje pětka za přešvih (oprávněná). V oslabení jsme pět minut útočili, Kalčas se dvakrát řítil na golmana, dočkali sme se jen jednou. V půlce třetí třetiny soupěř rozhodl na konečných 3:5

Sice jsme jeli v improvizované sestavě, přesto mě zklamal přístup některých hráčů, především "tahounů". Nevim, nakolik se podepsala únava ze sobotního náročného turnaje, nakolik únava z následné oslavy postupu, nakolik sme se na to prostě vykašlali až na místě (já taky v noci nespal, navíc sem v sobotu tři zápasy pískal, takže nikomu nedělám kázání, jestli byl v hospodě nebo ne, nebo jak dlouho, předpokládám, že sme se všichni chovali v sobotu v noci rozumně). Kromě Vonnyho a Šnéby, kteří si odehráli svůj dejme tomu průměr, všichni (včetně mě) "bojovali o postup" výrazně pod svoje možnosti. Je to škoda, stalo se, příští rok nezbývá, než od začátku zapracovat více dorostenců, aby vznikla konkurence, pohlídat větší účast na treninkách, aby jezdili ti, co trenují a mají momentální výkonnost, a ne v pátek v noci lepit sestavu z těch, kteří sou zrovna o víkendu doma.

Ještě k sezoně ve stručnosti, nechám to na Ferýkovi. Postupuje Sokolov (sice zaslouženě, ale jejich chování, především mimo hřiště vůči ostatním týmům, nemá se sportem nic společné), vzhledem k tomu, že není jasné, jak to bude příští rok s ostatními týmy, je možné, že postoupí i tým ze 2. místa (Ostrov nebo Vary B,teď z hlavy nevim). V sezoně jsme odehráli pár výborných utkání, ukázalo se, že se dvouma áčkařema na každém utkání jsme schopni příští rok klidně postoupit, pokud trochu vychytáme rozehrávku a motivaci, opravdu asi nepůjde letošní model, kdy si někteří chodili zatrénovat jen trenink před turnajem.
lenny
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 21/04/2009 11:40 Provedl: martin.
Proč Železná Sparta nerezaví? Protože od každýho dostane nátěr.

Lenny napsal:
... odpískal ...

Prosímtě kolikrát si do toho tak fouknul?
martin
Administrátor
graphgraph
Poslední úprava: 21/04/2009 13:24 Provedl: martin.

NahoruStránka: 12345678

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack