Šomát - Mr. Perfekt, jen chvála, žádná slabá chvilka během sezony, svými fantastickými zákroky nás vždy podržel, klidně jsme mohli bezhlavě zaútočit s vědomím, že z protiútoku branku stejně nedostaneme
Stallone - v porovnání se Šomátem možná o chloupek horší, chytal také výborně, jiným stylem než Šomát, to zde rozebírat nebudu, musel vytrpět nešťastnou prohru 0:1, před posledním turnajem mě ale svým přístupem poměrně zklamal, na druhou stranu to zase řekl na rovinu a přímo...
Kečup - výkonnostně nejslabší z golmanů, ale zase také nejmladší, v utkáních však nedělal chyby a předváděl solidní výkony
Matěj - lamač unihoček byl jedním z tahounů mužstva, rychlý, důrazný, vzadu takřka nechyboval, schopen výborně vystřelit, kombinovat, individuálně se prosadit, občas to však svými průniky přeháněl a zejména v závěru sezony někdy působil sobeckým dojmem, když se snažil vzít odpovědnost na sebe tím, že nikomu nepřihrál a chtěl rozhodnout sám individuálně
Martin Kroc - mile překvapil, po nemastném začátku se během roku výrazně zlepšil a stal se spolehlivým bekem plnícím mé úkoly, dopředu nic moc, ale v obraně předváděl stále lepší výkony, hodil se k ofenzivnímu Matějovi do dvojice, kdy to za něj vzadu "čistil"...
Tomáš Beneš - podobně jako Martin Kroc viditelné zlepšení, Beny je pomalej, ale uhraje to pozičně a je těžké ho odstavit, zlepšil se hlavně ve střelbě
Saki - hrál v útoku i obraně, dle potřeby, podával solidní výkony,v ničem nevyniká ale na druhou stranu ovládá vše, důraz, střelbu, přihrávku, přehled, odpovědnost, občas však trpí přílišným sebevědomím a jeho kličky před branku jsou legendární, bohužel to často nedopadne podle jeho úmyslu, častý cíl mých vtipů a proto ho mám tak rád...
Pavel Reiter - Pavel je pomalej, rád si hraje s balonkem, raději jde sám, než aby přihrál, ale pokud hrál v útoku, tak přispěl 8 brankami k zisku bodů
Diesel - běhá, snaží se kombinovat, ale individuálně nic extra, během utkání jsem od něj nic extra neočekával, ale svoje si uhrál
Ondra - také hrál dle potřeby v obraně i útoku, nějaké branky dal, vhodný do kombinace, slušně ovládá střelbu, v obraně nechyboval, slabý v soubojích u mantinelu díky věku a menší výšce a váze, pro nás byl však vždy posílením sestavy
Šnéba - překvapivě jasně nejlepší střelec týmu, fyzička výborná, zrychlení výrazně horší, dokáže se udržet na balonku, typově střelec ze střední vzdálenosti, často na konci akcí, protože Šnéba v solidní pozici střílí a již nehledá lépe postaveného spoluhráče, patřil k základům týmu, jednoznačně nejrychlejší řidič z Rokycan
Vlčák - společně se mnou nejstarší a nejzkušenější hráč, neuvěřitelná buldočí povaha, hraje na pokraji sebeobětování pro tým, komplexní hráč, důraz, střelba, defenzivní činnost, kombinace, přehled, poctivost, nevypustí jediný souboj, skvělá poziční hra, odehrál bohužel jen cca. polovinu utkání, společně se Štvánidlem pro mě nejdůležitější hráč v poli
Štvánidlo - podle mě nejlepší hráč Rokycan celkově, neuvěřitelná stabilita v nohou a schopnost udržel balonek pod svou kontrolou v každé situaci, skvělý přehled, rozdával přihrávky na všechny strany, tvůrce hry, poctivý, zkrátka jen chvála, prakticky jediná Martinovo slabina je tristní proměňování šancí, většinou však vybízel ke skorování své spoluhráče
Lenny - Lennyho předcházela pověst elitního střelce s čichem na branky a hlavně výběrem místa, protože ať se Lenny postaví do brankoviště kamkoliv, tak se balonek vždy odrazí k němu... tento rok však Lenny své střely nejčastěji posílal do masek soupeřových brankářů, dal sice asi 10 branek, já jsem však v něm viděl před sezonou stroj na branky a v tomto ohledu mě prostě zklamal... jinak schopen skvěle kombinovat, uvolnit se na střelu, jen kdyby nebyl tak línej....
Pítrs - už ani v áčku tak nezáří jako v minulých 2 letech, přesto je nejproduktivnější... v béčku se však z neznámých důvodů prosadil jen velmi málo, skvělé schopnosti na forčeking a brejkové situace, neuvěřitelně rychlý s neuvěřitelným zrychlením, nejnamakanější florbalista v Rokycanech, během utkání velmi platný, jen ty branky chyběly
Kalčas - rychlý, důrazný, v těžkých utkáních hecoval ostatní, snad všechny branky vstřelil zblízka, vhodný do kombinace
Jakub - vlétl do sezony jako uragán, žádný technik, ale ty branky mu tam padaly, extrémě důrazný, nejtrestanější hráč a největší prase našeho týmu

, když hrál, tak dřel, ale obraná činnost mu moc nevoní, skvěle ovládá také neverbální komunikaci proti soupeřům...
Zelí - poctivý bek, tvrdý jako skála, rychlý jako vítr, v technice hole na sobě sice zapracoval, Matěj je ale v tomto ohledu výrazně lepší, nedělá chyby, příkladný přístup k florbalu, přispěl i několika trefami, momentálně vypadá jako chlupaté kindervajíčko s brýlemi...

co jste mu to v sobotu provedli....
Králík - svá 4 utkání odehrál slušně, nijak nevyčníval, ale výraznou slabinu podle mě nemá, určitě má lepší střelu golfákem než já, když přibere nějaké to kilčo a bude hrát důrazněji, bude velmi nepříjemným a tvrdým bekem pro soupeře
Vonny - tvrdě konkuruje Kofrymu v rekordu o nejlehčího hráče, který kdy nastoupil za naše muže

, snaží se, kombinuje, u mantinelu vzhledem k fyzickým parametrům momentálně nepoužitelný, ale snaží se to smazat důrazem a nebojácností, potenciál dobrého hráče určitě má
a pak jsem tady ještě já, ale sebe hodnotit nebudu...
snad jsem na nikoho nezapomněl