FBC Sokol Rokycany

oficiální stránky florbalového oddílu

Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

Příspěvky Muži "A"
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 1
Téma: Příspěvky Muži "A"
Příspěvky Muži "A" Před 2 rok, 11 měsíce Karma: 0
Blíží se Valná hromada FbC Rokycany, která se bude konat dne 13.3.2009 od 18:00 v budově T.J. Sokol Rokycany. Bylo moc nepříjemné aby do tohoto data nebyly zaplaceny příspěvky mužstva Muži "A". Na začátku sezóny obdržel každý hráč týmu termíny splátek.
Pro osvěžení paměti některým hráčům znovu připomínám tyto termíny : 1.splátka 1350,- do 31.října 2008; 2.splátka 1350,- do 15.prosince 2008 ;3.splátka 1350,- do 31.ledna 2009 a poslední 4.splátka 1350,- do 28.února 2009.
Do dnešního dne jsou ještě někteří hráči kteří nezaplatili ani jednu splátku ( Jan Topinka, Stanislav Kanta, Petr Staněk).

Byl bych velice rád aby všechny dluhy byly splaceny do 11.března 2009.

Ještě bych chtěl připomenout všem, že omluvy z tréninku přijímám pouze já, tak jak jsme se dohodli na začátku sezóny. Asi někteří máte špatnou pamět. A poslední moje připomínka se týka větší komunikace s trenérem, když dopředu víte, že v době konání turnaje pojedete např. na hory, nebo na dovolenou, je slušností mě to sdělit, abych mohl dát dohromady sestavu na zápasy a ne abych se to postupně dozvěděl pár dní před turnajem. Bylo by dobré se zajímat i o tom, kdy se turnaje konají. Na ČFBU je celý program turnajů až do konce sezóny.
míra čechura
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.

Re: Příspěvky Muži "A" Před 2 rok, 11 měsíce Karma: 0
já sem řek předem že můžů jet, že chci jet a stejně sem nejel tak k čemu to pak je ?
Emperor
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline"
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
ou have been created to serve me !!!

NahoruStránka: 1

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack