|
přátelák Béčka Před 2 rok, 9 měsíce
|
|
|
v pátek je naplánován přátelák proti našim dorostencům, doufám, že se sejdeme v hojném počtu, áčkaři mohou přijít také, v případě velmi hojného počtu budou hrát za dorost
|
|
|
|
somebody stop me...
|
|
|
Re:přátelák Béčka Před 2 rok, 9 měsíce
|
|
|
a potom zakončení sezony formou toulky po kulturních podnicích v Rokycanech, začne se pravděpodobně v Sokolovně, bude upřesněno
|
|
lenny
Gold Boarder
|
|
Proč Železná Sparta nerezaví? Protože od každýho dostane nátěr.
|
|
|
|
|
|
Ahoj přátelé kamarádi.
Neboť sem si dal v neděli večer malý závazek, zajištění pátečního večera, píši několik informací. Páteční večer začíná přátelákem v 19:OO hod. nastoupíme proti dorostencům. Po ukončení a zcela jistě nutné higieně, budeme si muset tu jejich krev na našich dresech nějak umýt :-), vyrazíme do sokolovny na véču, je již zamluvena. pak dle libosti vyrazíme do ulic. osobně si myslím, že skončíme na naší oblíbené palubě. Přijďte prosím všichni béčkaři, resp. hráči, kteří v průběhu sezóny nastupovali za btým (dorostenci, junioři, áčkaři atd.). Musíme pokecat jak a co dál, vymyslet soustředění atd. Za svojí osobu mohu říci, že se již dnes velmi těším. Prosím piště sem na fórum kdo se zúčastníte, bude třeba upřesnit počet lidí do té sokolovny... Díky moc Vlčááák
|
|
vlčááák
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Zdary, chci jen potvrdit účast na páteční akci. 
|
|
králík
Expert Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Fero#19D napsal:
v pátek je naplánován přátelák proti našim dorostencům, doufám, že se sejdeme v hojném počtu, áčkaři mohou přijít také, v případě velmi hojného počtu budou hrát za dorost
Tak to nebude moc přátelák Muži Bé vs. Dorost ne?
|
|
králík
Expert Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
králík napsal:
Fero#19D napsal:
Tak to nebude moc přátelák Muži Bé vs. Dorost ne?
Vlčák podle mě myslel áčkaře, kteří chodí na treninky pravidelně s náma (Zelí, Mates, Štvánidlo...) Jinak tento příspěvěk berte od mě jako potvrzení účasti.
|
|
lenny
Gold Boarder
|
|
Proč Železná Sparta nerezaví? Protože od každýho dostane nátěr.
|
|
|
|
|
V poho no, já se ozval, protože jsem se doslechl, že Fero o dorostencích a juniorech prohlašuje něco ve smyslu že jsme tragédi atd >  . Tak mě zajímala konfrontace dorostu proti čistému teamu z Béčkařů. 
|
|
králík
Expert Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
hlásim že na přátelák nebudu pač jsem zraně ale do sokolovny na tu véču přídu
|
|
fencl.l
Junior Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
já přijdu také, pokud ve zdraví přežiju přátelák, soupeř se zřejmě bude totiž držet hesla: kdo nesejme Fera, není správný dorostenec...
|
|
|
|
somebody stop me...
|
|
|
|
|
|