|
Omluvy na tréninky Před 4 rok, 10 měsíce
|
|
|
Zdravím , všechny nadšence florbalu.
Chci upozornit všechny pokud to nevíte , ale jsou už psány pokuty za neomluvení tréninků a pozdní příchody atd.
Co se týká omluvení z tréninku: hráč se musí omluvit minimálně 1 hodinu před tréninkem a to: trenéru, na fóru , sms nebo osobně. Za neomluvenej trénink se platí do kasy 50Kč.
Co se týká pozdního příchodu na trénink: hráč musí přijít tak , aby na hrací plochu přišel presně v začátek tréninku, pokud tak neučiní, běží mu 5-ti minutová tolerance, po této toleranci platí každý 20Kč.
PS:pokud hráč nemůže z vážných důvodů přijít včas nebo vůbec(jako práce atd) tak ať mě to nahlásí, př. Hynek.
Zatím mazi
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|
|
|
|
V této sekci "Tréninky" se omlouvejte kdo nemůže chodit na trénink.
Díky Mazi
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|
Čtvrteční trénink: Před 4 rok, 10 měsíce
|
|
|
Zajímalo by mě kde, byli lidi, kteří se neomluvili ze včerejšího tréninku.
A připomínám , že se vybírají 1 splátky na trénink tj. 2000Kč
|
|
mazi
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Omluvenka Před 4 rok, 10 měsíce
|
|
|
Omlouvám se určitě z pondělního tréninku a možná i z čtvrtečního tréninku, musím se úplně uzdravit
|
|
hadžís
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Nejspis přijdu o chvíli dýl na trénink. Musím jet vlakmo.
|
|
martin
Administrátor
|
|
|
|
|
pondelni treninky Před 4 rok, 10 měsíce
|
|
|
Zdravim,
nebudu vubec chodit na pondelni treninky, bohuzel to nestiham.
|
|
Anonymous
|
|
|
|
|
|
|
Přijdu určitě, ale mám ze včerejšího FB nohy na dranc, takže nevím jestli budu hrát
|
|
martin
Administrátor
|
|
|
|
|
Pondělní trénink Před 4 rok, 10 měsíce
|
|
Omlouvám se z pondělního tréninku ze zdravotních důvodů a doufám, že je to již poslední omluvenka tohoto typu :x Minimálně do čtvrtka ano
|
|
hadžís
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Re: Pondělní trénink Před 4 rok, 10 měsíce
|
|
Omlouvám se z pondělního tréninku ze zdravotních důvodů a doufám, že je to již poslední omluvenka tohoto typu :x Minimálně do čtvrtka ano
Hadžísku navrhuji udělat u Tebe výjimku. Abychom Ti ušetřili cesty na net, změníme pro Tebe pravidla hry: piš sem ne když nejdeš na trénink, ale naopak kdyš se hodláš zúčastnit, jinak při Tvých chronických potížích hrozí, že nám Tvé příspěvky zaberou veškeré místo na BANANu  .
|
|
hywaar
Platinum Boarder
|
|
Nejhorší způsob jak zemřít, je vytratit se bez účelu.
|
|
|
Re: Pondělní trénink Před 4 rok, 10 měsíce
|
|
Hadžísku navrhuji udělat u Tebe výjimku. Abychom Ti ušetřili cesty na net, změníme pro Tebe pravidla hry: piš sem ne když nejdeš na trénink, ale naopak kdyš se hodláš zúčastnit, jinak při Tvých chronických potížích hrozí, že nám Tvé příspěvky zaberou veškeré místo na BANANu .
Tady se jasně ukazuje, kdo si z našeho nevýdělečného fóra udělal živnost a na našem webovém prostoru si zřizuje vlastní aktivity a má strach, abych mu naše společné místo nezaplácal mými důležitými a myslím, že i velmi hodnotnými příspěvky. Já se tedy nebudu roztahovat a podřídím se a budu psát pouze ve výjimečných případech, tzn. pokud budu nemocen, pokud budu zdráv, pokud budu mít zpoždění jen do 5 min, do 15 min (tzv. akademická čtvrhodinka, na kterou mám právoplatný nárok) a jinak slibuji že v ostatních důležitých případech se zdržím reakcí, ačkoli bych mohl vždy nějaký pádný důvod sem napsat. Budu však ctít podnikatelské záměry jisté menšiny v našm týmu, kterou nechci jmenovat, ale která bude určitě na moji zprávu reagovat :P
|
|
hadžís
Fresh Boarder
|
|
|
|
|