|
Muži B odehráli 2. turnaj v Plzni 31.10. v hale Lokomotivy...
Měli jsme odehrát 2 zápasy s Horšovským Týnem a Plzní B, druhé utkání se nakonec odložilo (pro nás zřejmě "naštěstí...")
ROB : Horšovský Týn 5:5 Ačkoliv jsme skoro celé utkání neustále vedli o 2 branky, můžeme být rádi alespoň za remízu... stále stejné problémy: rozehrávka, prohrávání silových soubojů o balon u mantinelu i ve středu hřiště...
Utkání jsme ale začali aktivně, na soupisce asi 150 hráčů a s chutí jsme se pustili do soupeře, již po 4 minutách Matěj zakončoval jednoduchý signál - 1:0. Za další 2 minuty Fero vyšťoural balonek v chumlu před soupeřovo brankou pro Vonnyho, který lišácky oběhl zezadu branku a zvýšil na 2:0. Do přestávky soupeř snížil střelou z větší vzálenosti na 2:1. Ve druhé třetině zvýšil na 3:1 další proměněnou standartkou opět Matěj, soupeř sice opět snížil, ale pak naší přesilovnku využil Vonny, když byl první u odraženého míčku a snadno překonal ležícího golmana soupeře 4:2. Krátce poté jsme sice měli další přesilovku, branku ale střelil soupeř z volného úderu a opět to bylo jen o 1 branku. V této části utkání jsme vinou zranění začali ztrácet jednoho hráče za druhým, takže pětky se lepili jak to jen šlo, názorný příklad: snad každé další střídání jsem byl na hřišti s jinýmy 4 spoluhráči... Těsně před koncem 2. třetiny jsme po inkasování branky danou přesilovku přeci jen využili, Šnéba prostřelil vše, co mu stálo v cestě... 5:3. V úvodu poslední části se soupeř prosadil přihrávkou zpoza branky na námi špatně obsazeného útočníka v brankovišti a aby toho nebylo málo, tak jsem byl 5 minut před koncem přísně vyloučen a ačkoliv jsme oslabení odehráli bez problémů, tak 5 vteřin před koncem mého trestu školácká chyba v obraně nabídla vyrovnání hráčům Horšovkého Týna - 5:5. Poslední 3 minuty se odehráli oboustraně hodně hekticky, ale výsledek se již nezměnil...
Zápory: hra obrany prostě není dostatečně jistá a bez chyb zejména při zakládání útoku, často tomu napomáhají i útočníci nedostatečným nabízením se... Sandymu zápas příliš nevyšel, sice vystřihl pár dobrých zákroků, některé branky se mi ale zdáli přeci jen trochu laciné, což jeho výkon zbytečně snižuje, vina na 5. brance ale padá na hlavu někoho úplně jiného, prohrávání osobních soubojů ve chvíli, kdy se musí zapojit důraz a síla více než florbalová vyspělost a taktika, dle zápisu jen 11 střel na branku soupeře, což bohužel zřejmě odpovídá realitě, jen 1 branka ze hry (2x standartka, 2x přesilovka)
Klady: mě se Šnébou a Vonnym se hrálo v lajně fakt skvěle, udrželi jsme vysoké tempo hry, i přes problémy s pětkama jsme v daném chaosu dokázali bez větších problému správně střídat, někteří hráči proti mému očekávání předvedli sympatický výkon... dokázali jsme se zbytečně nehádat s rozhodčíma...
|
Komentáře